neděle 11. října 2009

Kadeti pozor! ... Pohov! Volno! Zpívat!

Nebo raději nezpívat a nastražit ušiska!

Už jen asi dva týdny zbývají do další příležitosti urvat svoji porci SGCA bodů. Hned tři "mise" čekají zájemce na letošním Gateconu Reloaded (29. 10. 2009 - 1. 11. Chotěboř)


Jednotlivci si mohou výbojovat až 150 bodů ve Hvězdném Milionáři (FFS číslo pořadu: 2202). Kadet v horkém křesle bude vystaven stejnému stresu jako hráči televizní předlohy této soutěže. Jedinou úlevou mu může být vědomí, že ho čekají otázky jen z jednoho oboru - Hvězdné brána. Kolik bodů celkem mezi kolik kadetů se na konec rozdělí bude záviset na rychlosti, vytrvalosti a hlavně znalostech soutěžících.

Kdo si nevěří a dává přednost rčení "víc hlav víc ví" se může přidat ke formování čtyřčlenných SG týmů a pustit se do rizikových vod SGCA riskuj (2205). Rozložené riziko přináší menší získ, ale i 100 bodů pro každého člena vítězného týmu je slušný počin. "Kromě nových sad otázek se účastníci mohou těšit na novou implementaci bodovacího systému, která minimalizací vlivu lidského faktoru přispěje k plynulejšímu běhu soutěže," uvedl jeden z autorů, který si nepřeje býti jmenován. Na opak tradiční zůstal přesah soutěžních otázek do všeobecného rozhledu. "Mít 'nakoukáno' ani tentokrát stačit nebude. Přesto bude SG vždy v hlavní roli." Autor dále naznačil, že jeden výlet by se mohl týkat oblasti internetových domén.

Pro akčnější povahy je připraven seriál nejrůznějších úkolů pro tělo i mysl Hry s hadem (2213). Osvědčený a zkušný autor, jako je Tar-ara, bude jistě zárukou plnohodnotného soutěžního zážitku se směsi dobrdružství, pocitu sounáležitosti týmu a uspokojení nad fyzickým i duševním výkonem. Zvyklosti dávají tušit, že ani poslední neodejde bez odměny, a na vítěze čeká určitě plných 150 bodů. Podrobnosti najdete v následujícím příspěvku přímo od Tar-ary.

Jak vidno Akademie skýtá různé možnosti jak se dostat k vyšším hodnostem. Nutno však budoknout, že za peníze si je nepořídíte. To podstatné je zapojit se a sdílet zábavu s ostatními. Teorie záčátku 19. st. už neplatí!

“Jedině zakoupené hodnosti přivádějí do armády muže, kteří mají spojení se zájmy a majetkem této země.”
[Arthur Wellesley, 1. vévoda z Wellingtonu , 1. pol. 19.st.]

Aktuální rozvrh (změna vyhrazena):
HM - čt 29.10. 20:00
SGCAR - pa 30.10. 15:00
Hra s hadem - so 31.10. 15:00

Žádné komentáře: