sobota 20. června 2009

SG Bugy na Gateconu 2009

Letos tomu nebude jinak. Pro všechny návštěvníky Gateconu 2009 je opět nachystána celogateconová soutěž, která tentokrát nese název "SG Bugy".

Jedná se, jako i v minulých letech, o znalostní soutěž seriálu Hvězdná brána. Oč tedy půjde? Tak jako v na předešlých Gateconech využijeme chvilek mezi jednotlivými pořady, přednáškami atd. právě k soutěžení. Tj. kdykoliv zbyde chvilka času, promítneme vám pět obrázků, které nebudou tak úplně v pořádku. Něco se na nich totiž změnilo. Vašim úkolem bude tuto změnu, chybu, tento "bag" najít a do soutěžního formuláře co nejpřesněji popsat. Tj. jaká je ona chyba a co tam bylo původně.

Obrázky se budou ukazovat několikrát. I když nebudete vysedávat celý den na Gateconu a zaskočíte jen na pár pořadů denně, pořád budete mít velkou šanci vyplnit celý formulář, který sčítá třicet soutěžních obrázků ze seriálu Stargate SG-1. Každý obrázek bude mít své pořadové číslo, které samozřejmě nesouvisí s pořadím zveřejnění, protože je budeme náhodně točit pořád dokola.

Prázdné formuláře budeme rozdávat na úplně první přednášce letošního Gateconu, resp. stejnojmenné soutěži "SG Bugy". Zde vám ještě více přiblížíme celou soutěž a budete si moci nanečisto vyzkoušet svůj postřeh a znalost seriálu na dalších obrázcích.
Formuláře budou dodatečně k dispozici buď volně na stolku nebo na vyžádání u členů Gatecon týmu. Vyplněné je budete moci odevzdat v průběhu celého Gateconu, nejpozději však v pátek do půlnoci, abychom měli dost času na jejich vyhodnocení, které proběhne v sobotu večer, tj. 11. července.





Soutěž za Gatecon tým připravili Hypo(spray) & Margh. Těsíme se na vás!

2 komentáře:

Thor řekl(a)...

pekne vypecene ukazky :D
ale tusim ze soutezni nebudou tak jednoduche

Hypo(spray) řekl(a)...

No, nebudou :))