pondělí 6. dubna 2009

Nejžhavější novinky z natáčení Wormhole X-Treme

Psal se 4. duben a do České republiky mířil americký prezident Barack Obama. Tentýž den, štáb tolik očekávaného seriálu Wormhole X-Treme, natáčel další, již třetí díl.
Našemu externímu spolupracovníkovi se povedlo v lesoparku mezi Uhříněvsí a Kolovraty pořídit několik fotografií, v nichž štáb přichází do exteriérů. Poté byl ochrankou, která prostor před nepovolanými zvědavci chránila, odhalen a odveden mimo dohled objektivu fotoaparátu.

Ale i z těchto pár fotek můžeme učinit několik zjištění. S největší jistotou se tento díl bude odehrávat na nějaké cizí planetě. Na dvou fotografiích je zachycena hvězdná brána. Na dalších dvou snímcích je mezi regular herci vidět talentovaná herečka Affaia, která excelovala ve filmové "S" trilogii - Slost, Spotter a Spiráti, které jste měli možnost shlédnout na SCONech v letech 2007, 2008 a 2009.
Z dalších zdrojů se k nám doneslo, že představitelka majora Stacy Monroeové, cernaamodra, byla v době natáčení mimo Prahu a užívala si pobytu v lázních. Můžeme si položit otázky: "Byla cernaamodra nahrazena?", "Jedná se jen o epizodní roli?" a "Kdo bude ona nová postava?".

Štáb seriálu Wormhole X-Treme zatím všechny informace drží striktně pod pokličkou. Doufáme, že v brzké době přijde s nějakými novými informacemi ze zákulisí.

Fotografie naleznete zde:
http://www.imagebam.com/image/e4dc0431965641
http://www.imagebam.com/image/6f7a2e31965670
http://www.imagebam.com/image/4f644231965673
http://www.imagebam.com/image/d9d2af31965682

3 komentáře:

barevna řekl(a)...

petroit: Neprozradíš zdroj? Jak to mohly takové informace uniknout! Skandál!

omi řekl(a)...

jen houst, jen houst. tohle je skvela propagace!

Unknown řekl(a)...

barevna: Nene...musim chranit zajmy me a meho zdroje :-) :D