pátek 20. března 2009

Postavte si Hvězdnou bránu

Poslední díl pořadu Šikulové se věnoval výrobě Hvězdné brány a Teal'Covi tyčovky. Pořad si můžete prohlédnout v archívu České televize a pomocí něj si vlastní papírovou Hvězdnou bránu vyrobit. Podrobný návod na výrobu brány a tyčovky je popsán na stránkách Šikulů. Pokud se do výroby pustíte, nezapomeňte se v komentářích podělit o fotografii.


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Docela by mě zajímalo, čí to byl nápad vytvářet hvězdnou bránu. Zámků má být devět, ne sedm a nejlepší je, že na začátku sice říkají jména souhvězdí, ale při přípravě prostoru pro jejich umístění na bráně je nazývají "egyptské symboly".

Anonymní řekl(a)...

to je pravda dokonce jim chybý i Irys a navíc hvězdná brána nebliká ,a je vyplněna jako když vodou což je celkem podstatné

Anonymní řekl(a)...

jen tak mimochdem hvězdná brána má 9 zámků a né 7, 2 z nich jsou neaktivní ,to platí v pohybu po naší galaxii ,při mezi galaktickém cestování se zaktivuje osmí a ta voda se nazívá horizont událostí a iris není standartní výbavou brány je to jen pozemská vychytávka a taky je jedna na atlantidě ale ta je plazmová (a možná že je jeste nekde jinde neco jim podobného)
FROM ANDREW 471

Odkaz na návod řekl(a)...

jenže na většině planet má brána symbolůje sedum, zbývající dva jsou schovaný (http://www.new-dream.de/image/wallpaper/film/stargate/stargate-sg1-02.jpg), to je jedninný, v čem maj pravdu, jinak daleko lepší a větší bránu si můžete postavit ze dřeva, je to náročnější ale hezší : http://blastr.com/2010/06/dad-and-son-build-amazin.php

Anonymní řekl(a)...

9 zámek je pro spojení z destiny.
ten na atlantidě není plazmový je to prostě silové pole.