středa 31. prosince 2008

Smršť Silvestrovských novinek

Začnu poměrně smutnou novinkou. Každý jistě ví, že náš drahý představitel George Hammonda - Don S. Davis před pár měsíci zemřel na infarkt. Jeho poslední film Wyvern však teprve bude mít premiéru a sice na Sci-Fi Channelu již 31. ledna 2009. Pro více informací navštivte GateWorld

Připravovaný 1. film ke Stargate Atlantis bude pravděpodobně režírovat Andy Mikita. Scénář filmu bude psát Joseph Mallozzi & Paul Mullie. Film by měl navazovat na finále 5. sezóny, které bude teprve vysíláno, ale jak již bylo zmíněno dříve, tak zase uniklo. Ve filmu by se mělo objevit i několik tzv. cameo rolí pro pár postav. Stejně tak by se měl ve filmu objevit i Chris Heyerdahl (wraith Todd). Podle předběžného časového rozvrhu by se měl tento film společně se třetím SG-1 filmem začít natáčet v middle season break připravovaného Stargate Universe.

Již dříve jsem psal o sekci "Knihy" na GateWorldu. Nyní si dovoluju pouze podotknout, že všechny audioknihy jsou již vydané a můžete si jimi tedy zpříjemnit poslední den v roce 2008. :-)


Zároveň si dovoluji popřát jménem celého Chevronu24 šťastný vstup do roku 2009!

Žádné komentáře: