neděle 21. září 2008

Dámská fanklubová trička SGC

Fanklub SGC dosud nabízel pouze pánská fanklubová trička. Jelikož se snažíme alespoň jedno tričko od každé velikosti neustále držet na skladě, bylo by z hlediska finančního zatížení příliš náročné mít navíc na skladě i trička dámská. Nyní jsme se však rozhodli (poděkujte Lee_Woods, která nás k tomu přiměla), abychom jednorázově na objednávku nechali vyrobit i trička dámská s fanklubovou výšivkou. Proto touto cestou všem členkám fanklubu nabízíme možnost takové tričko získat.

Možnosti jsou následující:
- Dámské tílko (95% bavlna, 5% spandex; 190 g/m2)
- Dámské triko (95% bavlna, 5% spandex; 190 g/m2)

Tílka i trika je možné objednat ve velikostech S, M a L, přičemž cena by podle předběžné kalkulace od výrobce neměla překročit 170 Kč včetně DPH.

Členové (respektive spíše členky) si mohou takováto trika (a tílka) objednat zasláním e-mailu s vyjádřením zájmu (uveďte, zda máte zájem o triko/tílko a velikost) na adresu info@sg1.cz. Objednávání dámských triček a tílek pro tuto várku bude ukončeno příští neděli (28. 9. 2008). Kdy a zda bude další hromadná objednávka se ukáže až podle toho, jaký bude zájem, proto neváhejte.

Distribuce bude probíhat prostřednictvím fanklubových setkání (Gatecon Reloaded (snad výrobce stihne dodat), 4. herní sraz, Velký výroční sraz, viz Google kalendář SG akcí). Můžeme se domluvit i na odeslání poštou, ale musíme předem upozornit, ža tato volba může znamenat velké zpoždění při doručování, jelikož jsme momentálně poněkud pozadu, co se týče vyřizování a odesílání zásilek.

1 komentář:

Michaela řekl(a)...

Mám dotaz - jsou ty velikosti opravdu použitelné?
Protože pánské velikosti byly myslím trochu podhodnocené - tak nevím jestli si mám napsat svou standardní velikost, nebo o jedna menší... Díky.