středa 20. srpna 2008

Hvězdná brána: Archa pravdy v půjčovnách

České DVD filmu Hvězdná brána: Archa pravdy jde do prodeje sice až za pět dnů, již nyní jej ale mají k dispozici videopůjčovny. Jak jsme již informovali, dabing Archy nedopadl nejlépe, po letmém pohledu jsem kromě chyb v překladu a jiných dabérů, našel chyby i v technickém zpracování - občas chybí nějaký hlasový efekt (vysílačka apod.)

Pokud chcete vědět jak dabing dopadl, jak zní např. Daniel Jackson s hlasem dr. Hause určitě si DVD půjčte, dočkáte se zajímavého zážitku - taková Hvězdná brána z paralelního vesmíru :).

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Lapiduch - moravska_sekce_sgc - příspěvek [3038] - je tam i bílý text

Anonymní řekl(a)...

český dabing je děs běs. z televize na Vás mluví český DANIEL (místo Deniel), chvíli přemýšlíte, kdo že jsou to ti Priorové (=Převorové), Orájové jsou v téhle verzi Oriové, a Hyper drive zní jako z jiné reality. K tomu odlišný dabing téměř všech hlavních postav a dokonalý zážitek jest dokonán. Continuum prý má být v pořádku, tak se zase začnu těšit...snad... Jinak doporučuji AXN Sci-fi, který však u nás distribuuje pouze O2 TV, asi jsem blázen, ale já si O2 TV pořídil jen kvůli tomuhle kanálu...a nelituji toho!