sobota 5. dubna 2008

Smršť novinek

Takže vezmeme to pěkně popořádku:
-Direct-to-dvd film Stargate: The Ark of Truth se dostal do TOP10 DVD v prodejnosti. Během prvního týdne vydělalt 4.65 milionů $.

- Martin Wood, režisér chystaného filmu Stargate: Continuum říká, že to bude velké. (Doufejme, že to nezakřiknul :-)) Jeho nadšení si můžete přečíst zde.

- Poslední epizoda první poloviny 5. sezóny Stargate Atlantis ponese název First Contact (První kontakt). Bude to také první z dvojepizody, kde se objeví (pro přečtení spoileru označte text myší)*Michael Shanks jako Daniel Jackson*. Další zajímavosti o názvech epizod a případné spoilery můžete najít na známém GateWorldu.

- Konečně je znám datum, kdy film Stargate: Continuum výjde na DVD v USA. A sice 29. července.

- Chystá se speciální edice pilotní epizody Stargate SG-1 Children of the Gods (1x01). Brad Wright nastínil, že v epizodě by mohly být vylepšené efekty a vůbec způsob, kterým by byl příběh vyprávěn. Stejně tak pozměněná například hudba. Takže nechme se překvapit. Otázka je, jestli předělávka bude skutečně lepší. Doufejme, že ano :-) Podrobnější info znovu naleznete na GateWorldu.

- David Hewlett se chystá točit seriál Starcrossed. Pravděpodobně v něm sám David Hewlett nebude hrát, ale měl by psát scénář a režírovat. Starcrossed by měl být internetový seriál (podobně jako Sanctuary, ve kterém hraje Amanda Tapping) a měl by být humorný z prostředí natáčení sci-fi seriálu.

- Amanda Tapping poskytla interview. Jeho překlad od Klenotky můžete nalézt na SGA-Projectu.

Žádné komentáře: