pátek 14. března 2008

Scon 2008: pátek

První den Sconu se chýlí ke konci a v SG linii pomalu dobíhá promítání Ark of Truth. Zdá se, že Scon od loňska ušel pořádný kus cesty. Organizátorsky je zvládnutý mnohem lépe - technika dodána s dostatečným časovým předstihem, funkční a dokonce prakticky se vším potřebným softwarem (zamrzela jen absence Total Commanderu), výborně zvládnutá registrace, nové všudypřítomné směrovky s pěkně ztvárněnými postavičkami z prezentovaných fenoménů pro lepší orientaci, funkční a včasné zatemnění místností. Na relativně malý con (stále se totiž nabízí srovnání s FF) velmi dobrá práce. Aldymu a celému organizačnímu a realizačnímu týmu tedy patří tímto dík.

Gatecon Prequel, tedy naše SG linie, začal bez zpoždění a podle plánu od 18.00 promítáním epizody SGA Aurora. Účast diváků nebyla valná, ale aspoň jsme tentokrát neseděli v publiku sami (jako loni). Před devatenáctou hodinou se sál prakticky zaplnil - spousta lidí dorazila v očekávání premierové přednášky o Sam Carterové na Atlantis. Jarmom nezklamal a svým osobitým stylem s notnou dávkou nadsázky sál spolehlivě pobavil. Po Jarmomovi už nastoupilo promítání epizody Unending s dabingem v podání členů SGC následované již zmíněnou projekcí Ark of Truth. Účast na obou pořadech byla více než slušná.

Mimoto vznikla ve třetím patře také specializovaná místnost MoSeku, kde se pomaloučku a polehoučku začíná skákat DDRko.

Zítra nás čeká spousta přednášek, velký host (Zdeněk Štepán), SGCA hra, projekce a velký společný Scon galavečer s divadlem. Je tedy na co se těšit a my se rozhodně těšíme.

1 komentář:

Thor řekl(a)...

Zatracena smula a zatarcenej pech
kdyz kun cuca whisky jak u potoks mech....

teda kun stim nema co delat, ale pech to je ... vcera vecer jsem se konecne pevne rozhodl, ze se za vama podivam aspon na sobotu ... a neska rano se probudim s "behavou nemoci" .. :(

Ja chciiiiiiiiiiiiiiiii SGCA bodikyyy !!!!!!! :( :(